Smo družinsko podjetje, katerega korenine so pognale leta 1979. Franc Marinčič je začel samostojno pot na podlagi znanja in izkušenj. V 30-ih letih je ideja enega človeka zrasla v sodobno in zanesljivo podjetje, ki je kos vsem nalogam.

Proizvodnja podjetja je usmerjena v izdelavo kovinskih izdelkov po naročilu. Z uspešnim kadrom se lahko prilagodimo vsakemu naročniku, ki pristopi do nas že z izdelanim projektom ali pa tudi za to poskrbimo mi.

Naše velika prednost je, da se zoperstavimo tudi najtežjim nalogam, katere nam nalagajo naročniki.

Strankam lahko ugodimo s kompletno izdelavo zunanje ureditvenih elementov, kot so ograje (inox ali kovinske), nadstrešnice, dvoriščna vrata, vetrolovi, vrtne lope, skladiščni prostori pri hišah ali večstanovanjskih naseljih. Za notranje prostore poskrbimo z vsem vrstami kovinskih stopnic, ograj, ...

Lotimo se obsežnih in zahtevnih projektov (večstanovanjska naselja, večje hale, delavnice, poslovni prostori, ...) kot tudi najmanjšega kovinskega elementa, ki ga stranka potrebuje.

Število zaposlenih v našem podjetju se počasi vzpenja, kot tudi zmožnost kapacitete projektov v istočasni izdelavi. Trenutno naša ekipa znaša 7 redno zaposlenih usposobljenih ključavničarjev, za pomožna dela pa imamo prisotnega tudi nekaj študentskega kadra.

Cilji našega podjetja so, da se lahko lotimo vsakršne naloge povezane s kovinskim ogrodjem in da z zanesljivim in usposobljenim kadrom ter uspešnimi zunanjimi sodelavci rešimo problem od ideje do končnega izdelka.

www.facebook.com/marincic.sp